Boodschappenlijstje puppy

Wat heeft een puppy nodig?

Ga je een puppy kopen? Dat is spannend! Nog even geduld en er loopt, springt en snuffelt straks een klein hondje door jullie huis. In de tussentijd kun jij je richten op de aanschaf van de complete 'puppy uitzet'. Want op het moment dat je jouw pup krijgt, moet je helemaal voorbereid zijn! In dit artikel lees je wat een puppy allemaal nodig heeft.

Boodschappenlijst

Om je eenvoudig op weg te helpen, hebben we een boodschappenlijst samengesteld. Hiermee kun je naar bijvoorbeeld een Pets Place winkel of naar de Pets Place webshop om zo de juiste producten in de juiste maat, kleur en smaak uit te kiezen voor jouw viervoeter.

Puppyvoer
Kies een goede voeding, speciaal voor puppy's (kies niet al gelijk adult voeding) zodat jouw pup de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Kies bijvoorbeeld voor puppyvoer van Royal Canin, Sam's Field, Edgard & Cooper, Eukanuba of ander puppyvoer.

Voer- en drinkbak
Voor de hondenbrokken en vergeet een dagelijks verse waterbak er niet naast te zetten! Bekijk leuke en handige voerbakken en drinkbakken.

Hondenmand
Zorg ervoor dat je pup een eigen ligplaats heeft op een vaste en rustige plek waar het niet tocht. Bekijk hondenmandjes.

Bench & trainingsmat
Als je jouw puppy krijgt, zal hij nog niet zindelijk zijn. Een bench, een fijne benchmat en een trainingsmat zijn handig hulpmiddelen hierbij.

Puppyspeeltjes
Je pup zal lekker speels zijn. Wen hem direct aan leuke en stevige puppyspeeltjes, zodat hij gelijk weet waar hij wel en niet mee mag spelen.

Puppysnacks
Beloon goed gedrag vanaf het begin, zodat je pup weet wat wel en niet mag. Geef je hond een lekkere en gezonde hondensnack.

Verzorgingsproducten
Wen je pup meteen aan het wassen van de vacht, het schoonmaken van de oortjes, het poetsen van de tanden, het knippen van de nageltjes en het kammen van de hondenvacht. Zo onderhoud je de huid en vacht van je viervoeter en leert hij meteen dat dit bij de wekelijkse routine hoort. Bekijk handige verzorgingsproducten.

Bescherming tegen wormen, teken en vlooien
Hoe klein je hondje ook is, elke hond kan parasieten oplopen. En deze vervelende parasieten zijn niet alleen schadelijk voor puppy's, maar ook voor mensen. Behandel je puppy met speciale puppyproducten tegen vlooien, teken en wormen.

Halsband & hondenlijn
Kies gelijk voor een hondenhalsband met een stevige gesp. Kies voor een verstelbare variant, zodat ie kan meegroeien met de groei van je pup. Vergeet ook niet om een looplijn aan te schaffen.

Poepzakjes
Onmisbaar tegenwoordig als je jouw hond uitlaat: poepzakjes! Deze speciale hondenpoepzakjes maskeren vieze geurtjes en zijn steviger dan gewone plastic zakjes. Hierdoor voel je minder van de structuur van de uitwerpselen als je het oppakt.

Producten voor onderweg
Neem je je hond mee in de auto of op de fiets? Schaf dan veiligheidsproducten aan zodat je jouw hond veilig kan mee vervoeren. Denk bijvoorbeeld aan een vervoersbox, autodeken, hondengordel of een hondenfietsmand.

Huisdierenverzekering voor puppy's
Wordt je viervoeter gebeten, aangereden of ziek door bijvoorbeeld vergiftiging? Om niet voor verrassingen te staan bij onverwachte medische kosten, kun je een huisdierenverzekering afsluiten. Petplan biedt een betrouwbare en betaalbare verzekering voor jouw puppy. Lees hier meer informatie en bekijk de kosten voor jouw puppy.

s ©Copyright 2022