Boodschappenlijstje puppy

Wat heeft een puppy nodig?

Ga je een puppy kopen? Dat is spannend! Nog even geduld en er loopt, springt en snuffelt straks een klein hondje door jullie huis. In de tussentijd kun jij je richten op de aanschaf van de complete 'puppy uitzet'. Want op het moment dat je jouw pup krijgt, moet je helemaal voorbereid zijn! In dit artikel lees je wat een puppy allemaal nodig heeft.

Boodschappenlijst

Om je eenvoudig op weg te helpen, hebben we een boodschappenlijst samengesteld. Hiermee kun je naar bijvoorbeeld een Pets Place winkel of naar de Pets Place webshop om zo de juiste producten in de juiste maat, kleur en smaak uit te kiezen voor jouw viervoeter.

Puppyvoer
Kies een goede voeding, speciaal voor puppy's (kies niet al gelijk adult voeding) zodat jouw pup de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Kies bijvoorbeeld voor Royal Canin, waarbij elke variant afgestemd is op het ras en de grootte van het hond.

Voer- en drinkbak
Voor de hondenbrokken en vergeet een dagelijks verse waterbak er niet naast te zetten!

Bench & trainingsmat
Als je jouw puppy krijgt, zal hij nog niet zindelijk zijn. Een bench en een trainingsmat zijn handig hulpmiddelen hierbij. Kleed de bench aan met een kleed of kussen.

Puppyspeeltjes
Je pup zal lekker speels zijn. Wen hem direct aan leuke en stevige puppyspeeltjes, zodat hij gelijk weet waar hij wel en niet mee mag spelen.

Puppysnacks
Beloon goed gedrag vanaf het begin, zodat je pup weet wat wel en niet mag. Geef je hond een lekkere en gezonde hondensnack.

Verzorgingsproducten
Wen je pup meteen aan het wassen van de vacht, het schoonmaken van de oortjes, het poetsen van de tanden, het knippen van de nageltjes en het kammen van de hondenvacht. Zo onderhoud je de huid en vacht van je viervoeter en leert hij meteen dat dit bij de wekelijkse routine hoort.

Bescherming tegen wormen, teken en vlooien
Hoe klein je hondje ook is, elke hond kan parasieten oplopen. En deze vervelende parasieten zijn niet alleen schadelijk voor puppy's, maar ook voor mensen. Behandel je puppy met speciale puppyproducten.

Halsband & hondenlijn
Kies gelijk voor een hondenhalsband met een stevige gesp. Kies voor een verstelbare variant, zodat ie kan meegroeien met de groei van je pup. Vergeet ook niet om een looplijn aan te schaffen.

Poepzakjes
Onmisbaar tegenwoordig als je jouw hond uitlaat: poepzakjes! Deze speciale hondenpoepzakjes maskeren vieze geurtjes en zijn steviger dan gewone plastic zakjes. Hierdoor voel je minder van de structuur van de uitwerpselen als je het oppakt.

Producten voor onderweg
Neem je je hond mee in de auto of op de fiets? Schaf dan veiligheidsproducten aan zodat je jouw hond veilig kan mee vervoeren. Denk bijvoorbeeld aan een vervoersbox, autodeken, hondengordel of een hondenfietsmand.

s ©Copyright 2020